Starity

Újabb tetoválással gazdagodott Zayn Malik

2017. január 19. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pillowtalk énekese évek óta a tetoválások rabja, mostanra több tucatnyi kisebb-nagyobb ábra díszíti a testét.

hirdetés

Zayn Malikot hétfőn New Yorkban kapták lencsevégre, ahol ismert kollégáival egy jelenetet forgattak a készülő Ocean's Eight című filmhez, ami várhatan 2018 júniusában kerül majd a mozikba. A 24 éves énekes igazán fess volt a forgatáson, ahol fekete nadrágot viselt fehér inggel és zakóval. (A kiöltözésre azért volt szükség, mert egy Met-gálás jelenetsort rögzítettek.)

 

@iaruunkz által közzétett fénykép,

A lesifotósoknak a forgatási szünetek egyikében sikerült lencsevégre kapniuk Zayn, akinek jobb kézfején a love, azaz szerelem szót sikerült kiszúrniuk, amit frissen varratott fel magára. Rögtön megindultak a találgatások, hogy vajon új szintre helyezte-e kapcsolatát modell barátnőjével, Gigi Hadiddal, ám ezt egyelőre nem erősítették meg, de nem is cáfolták.

A dolog azért is érdekes, mert Gigit egy új gyűrűvel csípték el a fotósok, amit bal kezének gyűrűsujján viselt, ugyanakkor köztudott, hogy a modell nemrég nemet mondott Zaynnek, amikor meg akarta kérni a kezét, így aligha valószínű, hogy a tetoválás és a gyűrű között kapcsolat lenne vagy hogy házasodni készülnének a fiatalok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek