Starity

Kesha készen áll a továbblépésre

2017. január 19. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kesha 2014-ben perelte be egykori producerét, Dr. Luke-ot és sokáig úgy tűnt, hogy a jogi huza-vona miatt befellegzett karrierjének.

hirdetés

Évek óta nagy a csend Kesha háza táján, aminek, mint említettük, jogi okai vannak. Mióta az énekesnő beperelte producerét, jobbára meg van kötve a keze, hiszen míg dolgai nem tisztázódnak, Dr. Luke a markában tartja. Most azonban úgy nyilatkozott a Noisy magazinnak, hogy készen áll továbblépni és visszatérni a zeneiparba.

Megsemmisítő erővel bír az, amikor nagyon keményen dolgozol valamin és aztán elveszik tőled. Éveken át a belem is kidolgoztam a karrierem érdekében. Amikor az ember eljut egy bizonyos szintre és utána veszik el tőle mindezt, az borzalmas tud lenni

– nyilatkozta könnyek között a részben magyar származású szőkeség, majd elárulta, hogy új dalaiba némi country hangzást szeretne belecsempészni, ugyanis nagyon közel áll a műfaj, hiszen ezen nőtt fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek