Starity

Louis Tomlinson édesanyja halála után fel akart hagyni karrierjével

2017. január 19. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves énekes múlt hónapban veszítette el 42 éves édesanyját, Johannah-t.

hirdetés

Hatalmas tragédia érte a Tomlinson családot december elején, ugyanis a hétgyermekes Johannah Deakin életét vesztette leukémia következtében. Louis érthető módon a mai napig nem dolgozta fel a veszteséget és a SiriusXM műsorában, a Hit1 in Hollywoodban vendégeskedve elárulta: szíve szerint feladott volna mindent, miután elveszítette édesanyját.

Ez a téma nem olyan, amiről 100%-ig azt állíthatom, hogy könnyű beszélni, de gyorsan elmondom, hogy amikor megtudtam, mi történt, be akartam dobni a törölközőt, de nem tettem, mert éppen anyukám volt az, aki mindig azt mondogatta, hogy folytassam. Nagyon komolyan mondta a dolgot, szerette volna, ha nem hagyok fel az énekléssel

– nyilatkozta az énekes, és őszintén vallott fiához, Freddie-hez fűződő viszonyáról is.

Nem hiszem, hogy Freddie megléte nagyban befolyásolta volna a költészetemet. Ez nem olyan, mintha dalokat írnék a fiamról. Természetesen szeretem őt és változtam is általa. Szeretném azt mondani, hogy az apaság érettebbé tett, de nem tudom, hogy ez igaz-e

– magyarázta Louis, majd így felelt a kérdésre, hogy szeretne-e a jövőben még gyerekeket:

Igen, mindenképp szeretnék, de jelen pillanatban itt van nekem Freddie és igyekszem mellette a karrieremre koncentrálni.

Az interjú során szóba került még a One Direction is, így óhatatlanul is felmerült a téma, milyen most Tomlinson kapcsolata Zayn Malikkal, akivel a múltban többször is összezördült.

Különös, de jó a kapcsolatunk. Zaynnel nemrég beszélgettünk és eljutottunk arra a pontra, amikor már tudunk örülni egymás sikereinek. Természetesen történtek dolgok a múltban, de rendben vagyunk. Az első dala [Pillowtalk] hatalmas sláger lett és szerintem is király dal.

via E! Online & Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek