Starity

Johnny Depp megható beszédben mondott köszönetet mindazoknak, akik kiálltak mellette

2017. január 19. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem sokkal ezelőtt mondta ki a színész válását a bíróság, így amikor neki ítélték a kedvenc filmes ikonnak járó díjat az idei People's Choice Awardson, nem mulasztotta el megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjon azoknak, akik mellette álltak és támogatták ebben a nehéz időszakban.

hirdetés

Egyetlen oka van annak, hogy ma eljöttem ide, és az ti vagytok, emberek. Mindegy, hogy jó vagy rossz időszakon mentem keresztül, ti mindig mellettem álltatok és bíztatok bennem. Jóindulattal hívtatok el engem ma este is, amit nagyra értékelek, nem is tudjátok, mennyire. Mélyen meghatott a kedvességetek és a jókívánságaitok. Különös jelentősséggel bír számomra, hogy most itt lehetek előttetek és köszönetet mondhatok és elmondhatom, hogy tényleg hálás vagyok

– mondta beszédében Johnny Depp.

Az 53 éves színész mögött egyébként igen kemény év áll, hiszen felesége, Amber Heard két nappal azután adta be a válókeresetet ellene, hogy elhunyt az édesanyja, így Johnny egyszerre két, számára fontos nőt veszített el. Az egykori szerelmesek közötti indulatok ráadásul csak nehezen csendesedtek el, sokáig nyíltan marakodtak egymással, de a bíróság nemrég pontot tett a frigy végére és hivatalosan is elválasztotta őket egymástól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek