Starity

Lenyűgöző kreációkban léptek a vörös szőnyegre a sztárok a People's Choice Awardson

2017. január 24. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 18-án került megrendezésre az idei People's Choice Awards, mely jeles alkalomból ismét kicsípték magukat kedvenceink, cikkünkben pedig megmutatjuk, kik voltak a legszebbek.

hirdetés

Jennifer Lopez

A 47 éves színész-énekesnő igazi díva volt ebben az egyenes szabású, testhez simuló, különleges felsőrészű Reem Acra-darabban, amihez Brian Atwood-cipőt vislet, ékszert pedig H.Stern kollekciójából választott a neves eseményre, ahonnan nem távozott üres kézzel, ugyanis a Shades of Blue című bűnügyi sorozatban nyújtott alakítása nyomán neki ítélték a legjobb színésznőnek járó díjat.

Priyanka Chopra

J. Lóhoz hasonlóan Priyanka is díjjal távozott, őt a Quantico című sorozatban alakított szerepe miatt tüntették ki egy trófeával, mi azonban a megjelenése miatt is díjaznánk, hiszen egészen elragadó volt a lent látható barackszínű Sally LaPointe-ruhában.

Kristen Bell

A The Good Place sztárja némi retro hangulatot csempészett az eseményre, amikor megjelent a vörös szőnyegen ezüstösen csillogó, Rasario tervezte kezeslábasában.

Victoria Justice

A 23 éves barna hajú szépség minden kétséget kizáróan az est egyik legfigyelemfelkeltőbb jelensége volt, amit az alább megtekinthető, különleges díszítésű Yousef Al-Jasmi-kreációnak köszönhetett, amihez színben harmonizáló, tűsarkú szandált választott.

Blake Lively

Blake akár a divat fogalma is lehetne, hiszen egyszerűen nem lehet betelni vele, mindig beletrafál, ha ruhákról van szó. Ezúttal Elie Saab kollekciójából választott magának ruhát, amihez nemcsak színben passzoló lábbelit, táskát és fülbevalót választott, hanem ráadásul a manikűrjét is ugyanehhez a színvilághoz igazította.

Ruby Rose

A xXx: Újra akcióban sztárja Veronica Beard mellett tette le a voksát és az ő összeállításából választotta ezt az egyszerűségében elegáns narancssárga együttest, amit a Dana Rebecca Designs és az EF Collection ékszereivel bolondított meg.

Ashley Greene

Bár az Alkonyat-saga egykori sztárja nem vámpír többé, még mindig tudja, hogyan kell ragyogni! A frissen eljegyzett színésznő Jeffrey Dodd kreációi között találta ezt az egyszerű, egyenes szabású lila darabot, amit a rajta lévő ezernyi flitter tett vakítóan csillogóvá.

Jamie Chung

A 33 éves koreai származású színésznő Martha Madeiros tervezőnek szavazott bizalmat, amikor magára öltötte a lent látható sárga csipkecsodát. Míg a ruha szabása kifogástalan alakjára hívta fel a figyelmet, addig színe bőre napsütötte barnaságát és besütött ombre frizuráját hangsúlyozta.

Sofía Vergara

A kolumbiai szépség megjelenése most is hibátlan volt! Nőiesen formás testét Marchesa arany-fehér alkalmi ruhájába bújtatta, ékszert pedig Neil Lane-től választott hozzá – ezáltal még tovább fokozva a lényéből áradó eleganciát.

Chelsea Kane

A Baby Daddy sztárja kolléganőitől eltérően nem egy csilli-villi darabban tette közszemlére alakját, hanem bevállalós volt és helyette inkább fekete, csipkével és hímzett virágokkal díszített estélyibe bújt, melyet Tony Ward designer álmodott meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek