Starity

Hoppá! Photoshop-baki áldozata lett Selena Gomez

2017. január 20. 06:06   |   Szerző: WhiteRose.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárvilágban nem ritka, hogy valaki segítségül hívja a Photoshopot, hogy még csinosabbnak láttassa magát, ezúttal pedig az Instagram koronázatlan királynőjének szelfije esett áldozatul.

hirdetés

A sztársminkes, Hung Vanngo Selena Gomezzel egy titkos projektre készül, amiről nagyon titokzatosan fogalmaz, így aligha sejthetjük, hogy miben mesterkednek. Az biztos, hogy ők ketten nagyon jó barátságot ápolnak egymással – erre utal az is, hogy a sminkes volt az, aki elsőként mutatta meg az énekesnő frissen vágott frizuráját, ám a képpel valami nem egészen stimmel.

A szemfüles rajongók kiszúrták a Photoshop alkalmazásának félreismerhetetlen jeleit a fotón, hiszen Selena válla fölött, a hajvégeinél meggörbült a fal. A baki miatt sokan kritizálni kezdték a sminkest, amiért nem az eredeti felvételt posztolta és nem is értették, miért volt szükség a korrekcióra, hiszen az egyébként hasznos programot általában a csípő, a derék, a comb vagy a fenék csinosítására szokták használni.

Fotó: Instagram

A Seventeen magazin megkérdezte Dana Tepper Photoshop-szakértőt, hogy mi lehet az oka, amiért szokatlan helyen került sor a kiigazításra, ő pedig úgy nyilatkozott, hogy a szerkesztő minden bizonnyal az énekesnő hajának dúsítása végett folyamodott a praktikához.

Megtennéd, kérlek, hogy legközelebb az eredeti fotót posztolod, ahogy azelőtt tetted? Köszi

– írta Hungnak az egyik felháborodott rajongó, a sminkes pedig azóta eltávolította a közösségi oldalról a sok kritikát kapott felvételt.

Fotó: Instagram (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek