Starity

Justin Timberlake 21 hónapos kisfiának köszönheti sikerét

2017. január 20. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly májusban jelent meg az énekes legutóbbi slágere, a díjnyertes Can't Stop The Feeling, melyet bevallása szerint fia, Silas inspirált.

hirdetés

Fotó: Instagram

Január 18-án a Los Angeles-i Microsoft Theaterben került megrendezésre az idei People's Choice Awards, melynek keretein belül Justin Timberlake két díjat vehetett át: egyrészt ő lett az év kedvenc férfi előadója, másrészt a Can't Stop The Feeling! című dalát szavazta meg a közönség az év legjobbjának.

A kettős győzelem Justint lepte meg a legjobban, aki a színpadra lépéskor kifejtette, hogy éppen akkor érkezett meg és bár kicsit alulöltözöttnek érzi magát a nívós rendezvényhez, nagyon hálás, amiért a legtöbben az ő dalát választották a kedvencüknek. Ezt követően köszönetet mondott Max Martinnak és Shellbacknek [születési nevén Karl Johan Schuster – a szerk.], akik segítették a munkáját, majd feleségének, Jessica Bielnek és közös gyermeküknek, Silasnek hálálkodott.

Szeretnék köszönetet mondani Maxnek és Johannak, amiért segítettek a dal megírásában, valamint köszönettel tartozom a számomra két legfontosabb embernek, a feleségemnek és gyönyörű kisfiamnak, aki talán néz most, talán nem. Ha még fent vagy, haver, a dada ki van rúgva. Szeretlek, irány lefeküdni! Te vagy az oka, hogy megírtam ezt a dalt

– mondta köszönőbeszédében az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek