Starity

Vin Diesel szívesen lenne a Carpool Karaoke sztárvendége! Hallgasd meg, hogy énekel!

2017. január 20. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A xXx: Újra akcióban sztárja a minap James Corden The Late Late Show-jának sztárvendége volt, ahol hangi adottságaival próbálta lenyűgözni és rávenni a műsorvezetőt, hogy ő is szerepelhessen a Carpool Karaoke-ban.

hirdetés
Vin Diesel szívesen lenne a Carpool Karaoke sztárvendége! Hallgasd meg, hogy énekel!

James Corden éppen arról faggatta Vin Dieselt – akit a Men's Health magazin a közelmúltban választott címlapsztárjának –, hogy nem szeretne-e néha felhagyni az edzéssel és elengedni magát, mely kérdésre a színész készséggel felelt is, ám a műsorvezető legnagyobb meglepetésére válasza során megmutatta, ő is tud olyan brit akcentussal beszélni, mint ő.

Csak álmodozok arról a napról, hogy elengedhetem magam. Át akarok menni Marlon Brandóba, az a következő lépés [arra utal, hogy a színész idős korára meghízott – a szerk.]. Amikor Fat Jack DiNorsciót játszottam a 2006-os Védd magad!-ban, minden nap meg kellett ennem egy doboz jégkrémet, mivel annyit kellett híznom, amennyit csak tudtam. És bevallom, nagyon élveztem

– magyarázta a színész, és amint a műsorvezető meghallotta a brit akcentust, hatalmas nevetés tört ki a stúdióban, majd szem- és fültanúi lehettünk egy kisebb duettnek. A lelkesedés hevében Diesel aztán felállt a helyéről és a közönséghez fordult.

Hányan kívánjátok, hogy bár Ti is lehetnétek a Carpool Karaoke vendégei? Fel vagyok véve? Mehet a buli? Lehetek én is a Carpool Karaoke sztárja? Csinálhatnánk a szülővárosomban, New Yorkban?

A kérdésekre egytől egyig igennel felelt mind a közönség, mind Corden, így ki tudja, talán egyszer Diesel is felbukkan a népszerű műsorszegmensben, addig is hallgassátok meg, hogyan énekel!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek