Starity

61 éves korában elhunyt az NCIS: Los Angeles sztárja

2017. január 20. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017. január 19-én adta fel a gégerákkal vívott hosszú és fájdalmas küzdelmet a SAG-díjas színész.

hirdetés

Családja hozta nyilvánosságra, hogy Los Angeles-i otthonában, szerettei körében érte a halál Miguel Ferrert. A 61 éves színész ekkor már hosszú ideje küzdött a rákkal – feleségét, Lorit és két fiút (Lukas és Rafi) hagyott maga után. Miguel karrierje során több, mint negyven produkcióban kamatoztatta nem mindennapi tehetségét, halála az egész filmszakma számára hatalmas veszteség.

A színész egyébként 1955. február 7-én, José Ferrer Oscar-díjas színész és Rosemary Clooney énekesnő gyermekeként látta meg a napvilágot, így nemcsak a tehetség, az ismertség is születésétől kezdve adott volt számára. Híres szülei árnyékából kilépve azonban bebizonyította, érdemes az elismerésre, hiszen olyan alkotásokban játszott három és fél évtizedet felölelő karrierje során, mint a Mélytengeri szörnyeteg, A vérszomjas dada, a Twin Peaks, a Szélhámosok, A Marlowe-rejtély, a LateLine, a Ki a faszagyerek?, a Nyughatatlan Jordan és az NCIS: Los Angeles – többek között.

A színésztől unokatestvére, George Clooney is megható szavakkal búcsúzott, amikor egy közleményben tudatta rajongóival, hogy elveszítette rokonát. 

Bár Miguel elveszítette a gégerákkal vívott küzdelmet, a családját nem. Fényesebbé, vidámabbá tette a világot, az elvesztése mélyen megérintette a családunkat. Szeretünk, Miguel, mindig hiányozni fogsz

– írta a színész, a CBS csatorna pedig így búcsúzott sztárjától:

Ma, az NCIS: Los Angeles elveszítette egy szeretett családtagját. Miguel egy nagyon tehetséges férfi volt, akinek erőteljes drámai jelenléte, átkozott jó humora és hatalmas szíve volt. Gondolataink feleségénél, Lorinál, fiainál és a családjánál járnak. Mindig hiányolni fogjuk őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek