Starity

22 év házasság után beadta a válókeresetet Cuba Gooding Jr.

2017. január 20. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pár már majdnem két éve szakított, de csak most döntöttek úgy, hogy hivatalosan is pontot tesznek kapcsolatuk végére.

hirdetés

A TMZ szivárogtatta ki az információt, miszerint Cuba Gooding Jr. beadta a válókeresetet felesége, Sara Kapfer ellen. A pár még a középiskolában szeretett egymásba, életüket pedig 1994 márciusában kötötték össze. Kapcsolatuk során számtalan hullámvölgyet éltek meg együtt, 2014-ben azonban a szakítás mellett döntöttek, amit Sara kérésére le is papíroztak, a válás azonban mindeddig nem került terítékre, melynek okáról így nyilatkozott Cuba egy korábbi interjúban:

Hivatalosan még nős vagyok, de tudod, milyenek a házasságok. Néha szükség van egy kis szünetre. Vagy kettőre. Most erről szól az életem. Gyerekeink vannak, szeretnénk összetartani a családot.

A színész a válókeresetben 2014. április 16-ára datálta a kapcsolat végetértét, melyben kitért arra is, hogy kiskorú lányuk felett megosztott felügyeleti jogot szeretne kapni, emellett hajlandó asszonytartást fizetni feleségének.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek