Starity

Mandy Moore-nak legújabb szerepe hozta meg a kedvét a gyerekvállaláshoz

2017. január 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves színésznőnek This Is Us-beli szerepe szerint gyerekei vannak, bár ő maga ezt megelőzően nem gondolt az anyaságra.

hirdetés

Mélyen legbelül úgy érzem, nagyon hasonlítok Rebeccára, egynek érzem magam vele. Aggódtam amiatt, hogyan fogok tudni életre kelteni egy édesanyát úgy, hogy nekem nincsenek gyerekeim, de a projekt részeseként a petefészkeim sajogni kezdtek egy gyerek után

– vallotta az E! Online-nak Mandy, majd a kérdésre, hogy terveznek-e párjával, a zenész Taylor Goldsmith-szel családot alapítani a jövőben, sejtelmesen így válaszolt:

Talán. Rövid időn belül szeretnék gyerekeket.

Az NBC egyébként szeptemberben indította útjára a This Is Us című drámasorozatot, ami a készítők legnagyobb örömére hatalmas sikernek örvend a kezdetektől, így a csatorna nemrég további két évadot rendelt be belőle.

Mindannyian azt kívántuk, hogy sikeres legyen a műsor és valóra vált az álmunk. A This Is Us olyan jó lett, amilyen jónak akartuk és nagyon izgatottak vagyunk, amiért megújíthatjuk további két évadra. Nincs kétségünk afelől, hogy sokáig fut majd az NBC-n. A csatorna összes munkatársának nevében mondhatom, hogy nagyon hálásak vagyunk a sorozat szereplőinek, stábjának és producereinek művésziességükért és Dan Fogelman kreátornak, amiért ilyen remek kis csapatot hozott össze. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a magunkénak tudhatjuk az egyik legmagasabb értékeléssel rendelkező szériát egy olyan világban, ahol több száz televíziós drámasorozat közül választhatnak a nézők

– nyilatkozta az NBC elnöke, Jennifer Salke a folytatás bejelentése kapcsán.

Rebecca szerepe hozta meg a színésznő kedvét a gyerekvállaláshoz I Fotó: NBC / Ron Batzdorff

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek