Starity

Kate Hudson bátyja tagadja a pletykákat: A húga nem költözött össze Brad Pitt-tel

2017. január 22. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, mégsem avathatunk új álompárt, ugyanis Kate Hudsont nem fűzik romantikus szálak Brad Pitthez.

hirdetés

Nem szabad elhinnünk mindent, amit a címlapokon olvasunk – ezt hirdeti Oliver Hudson, aki egyenesen viccet csinált abból, amit egyes források állítottak, nevezetesen, hogy húga, Kate Hudson és Brad Pitt kapcsolatban állnak és már össze is költöztek. A hírt a Star magazin öles szalagcímmel hozta le, de mint kiderült, semmi valóságalapja nincsen.

Oliver az Instagramon osztotta meg a magazin borítólapját, a kép leírásában pedig azzal viccelődött, hogy Brad nemcsak beköltözött Kate otthonába, hanem húga gyerekei is imádják és csak B bácsinak szólítják őt, sőt édesanyja, Goldie Hawn is előszeretettel flörtöl vele, elvégre mégiscsak Pittről van szó. A kamu sztorival kapcsolatban Hudsonék édesanyját is megkérdezték a lesifotósok, ő azonban csak nevetett, még nyilatkozni sem volt hajlandó az állítólagos viszonnyal kapcsolatban.

Kate egyébként 2014-ben bontotta fel Matt Bellamyhoz fűződő eljegyzését, így hosszú ideje szingli. Brad felesége, Angelina Jolie ezzel szemben 2016 szeptemberében adta be a válókeresetet, így a színészben még élénken él a szétválás emléke. Ezt megelőzően 12 évig élt boldog párkapcsolatban a Mr. & Mrs. Smith forgatásán megismert színésznővel, jelenleg pedig a megosztott felügyeleti jogért harcol hat közös gyermekük fölött.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek