Starity

Jennifer Aniston unja a filmezést, szívesebben térne vissza a televíziók képernyőjére

2017. január 22. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóbarátokkal ismertté vált színésznő még mindig otthon érzi magát a „kis képernyőn”.

hirdetés

Jennifer Aniston nemrég a Varietynek nyilatkozott arról, hogy bár szívesen játszik főszerepeket nagyszabású hollywoodi filmekben, a szíve még mindig a televíziózás világa felé vonzza, és nagyon szeretne újra sorozatszerepet vállalni.

Sokat gondolkodok a tévézésen. Ott van a munka, ott van a minőség. Karrieremnek ezen a pontján csodálatos történeteknek szeretnék a részese lenni, izgalmas karakterekre és kellemes időtöltésre vágyom. Amikor az ember a húszas éveiben jár, kalandnak tűnik távol lenni az otthonunktól, új emberekkel megismerkedni, új országokat felfedezni. Mostanra azonban szívesebben maradok az otthonom közelében. Az idő gyorsan eltelik. A tapasztalatoknak, élményeknek jóknak kell lenniük. Nincs időm üvöltöző, dühös rendezőkre és rossz viselkedésformákra

– magyarázta a 47 éves színésznő, majd elárulta, hogy meglátása szerint az emberek szívesebben maradnak otthon és keresnek maguknak valami nézhetőt a televíziójukon, mint hogy beülnének egy előre kiválasztott filmre a moziban, ami bár lehet ugyanolyan jó, egyre kevésbé népszerű a fiatalok köráben.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek