Starity

Az X-Factor miatt távolodott el Olly Murs és az ikertestvére! Hét éve nem állnak szóba egymással

2017. január 23. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olly és Ben évek óta nem találkoztak egymással és úgy tűnik, nem is dolgoznak azon, hogy helyrehozzák kapcsolatukat.

hirdetés

2009-et írtak a naptárak, amikor Olly Murs részt vett az egyesült királyságbeli X-Factor hatodik szériájában, amit ugyan megnyernie nem sikerült, mégis világhírnevet szerzett magának. Amint azonban belépett ebbe az elit világba, minden megváltozott, és hétről hétre egyre távolabb került 14 perccel fiatalabb ikertestvérétől, Bentől – végül odáig fajult a helyzet, hogy már szóba sem álltak egymással, ez pedig a mai napig nem is változott.

Korábban nagyon közel álltak egymáshoz

A családunk az X-Factor miatt szakadt szét. Világossá vált számomra, hogy a bátyámnak Simon Cowell és a hozzá hasonló emberek fontosabbak, mint én

– nyilatkozta legújabb interjújában a 32 éves, mérnökként dolgozó Ben, aki két kisgyerek büszke édesapja.

Nagyon közel álltam a szüleimhez, de a hírnév és a kapzsiság mindent felülírt. Ők vágytak arra a csillogásra és VIP életmódra, amit Olly megadhatott nekik. Imádtak Simon Cowell-lel lógni vagy Bon Jovi koncertekre járni. Engem az ilyesmi egyáltalán nem érdekel. Csodálatos életem van a feleségem és a gyerekeim oldalán. Keményen dolgozok, elvégeztem az egyetemet, diplomát szereztem. Soha nem volt szükségem semmire Ollytól.

Kapcsolatuk akkor romlott meg, amikor Olly az X-Factor ruhapróbája miatt kihagyta öccse esküvőjét

2012-ben közöltem a családommal, hogy se az én nevemet, se a feleségemét ne említsék többet, szeretnék továbblépni, így alig hiszem el, hogy anyám megint a gyerekkorunkon csámcsog a sajtónak. Csalódottan olvastam a vele készült interjút. Miért pont az anyám mond ilyan fájdalmas és igaztalan dolgokat? Pont ő, akinek ki kéne állnia mellettem?

– méltatlankodott egy nemrégiben készült interjúra utalva Ben, aki a közelmúltban eldobta a családi Murs nevet, helyette pedig felvette felesége, Amy lánykori nevét, a Hartot.

Ben döntött úgy, hogy nem beszél többé a családdal, de tudnia kell, hogy az ajtónk bármikor nyitva áll előtte, ha vissza akar térni

– nyilatkozta a történtekkel kapcsolatban Olly a The Sunday Timesnak.

Gyerekkorukban elválaszthatatlanok voltak, most már hét éve tart a mosolyszünet

via Metro

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek