Starity

Kiderült, ki vezeti az idei Emmy-gálát

2017. január 24. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan még messze van az Emmy-díjak átadásának időpontja, a szervezésért és sugárzásért felelős CBS csatorna néhány órája bejelentette, idén kit ér a megtiszteltetés, hogy levezényelje a neves eseményt.

hirdetés
Kiderült, ki vezeti az idei Emmy-gálát

Ahogy az lenni szokott a díjátadók történelmében, idén is az amerikai televíziózás egyik neves alakjára, nevezetesen Stephen Colbertre esett a szervezők választása, vagyis ő lesz a házigazdája az idén már 69. alkalommal megrendezésre kerülő Emmy-gálának. A rendezvénynek a Los Angeles-i Microsoft Theater ad majd otthont szeptember 17-én, vasárnap. A The Late Show műsorvezetője ezzel Jimmy Kimmel, Andy Samberg és Seth Meyers nyomdokaiba lép, az elmúlt években ugyanis ők voltak a házigazdái a rendezvénynek.

Természetesen idén sem unatkoznak a kontinens legnépszerűbb műsorvezetői, hiszen díjátadókból nincs hiány és mindannyiuknak jut hely újra és újra bizonyítani. Január elején Jimmy Fallon vezette a Golden Globe-ot, Jimmy Kimmel az Oscar-gálát vezényli majd le, a Grammy-díjátadón pedig az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő James Corden szórakoztatja majd a vendégeket.

Mint említettük, az Emmy-gálára szeptemberben kerül sor, ám addig is hátravan még a jelöltek bejelentése – az E! Online értesülései szerint erre július 13-án kerül majd sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek