Starity

Szólóban is bemutatozott a miss A Suzyja

2017. január 25. 05:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szólóénekesként mutatkozik be a miss A legfiatalabb tagja, Suzy – január 24-én Yes? No? címmel jelent meg debütáló szólólemeze.

hirdetés

Tavaly decemberben erősítette meg a JYP Entertainment, hogy a miss A-ből ismert, Suzy 2017 januárjában megjelenteti első szólólemezét. A kisfilmek, a koncepció képek és a dallista után tovább borzolták a kedélyeket, ugyanis január 17-én 행복한 척 (Pretend) címmel megérkezett az első kislemez, mely a korong előfutára is egyben.

A 22 éves idol első önálló lemeze Yes? No? címmel végül január 24-én került a boltok polcaira, amit a Yes No Maybe című dallal fog népszerűsíteni. Magát a dalt J.Y. Park írta, stílusát tekintve az R&B és a pop mezsgyéjén mozog. Érdekesség, hogy két különböző klip készült hozzá: egy ködös, melankólikus, a '90-es évekbeli hongkongi filmekre emlékeztető alkotás és egy táncos verzió.

A középlemez összesen hat dal sorakozat fel, melyek közül a 취향 (Les Préférences) és a 난로 마냥 (Heater Forever) maga Suzy írta. Íme, a számlista:

  1. 행복한 척 (Pretend)
  2. Yes No Maybe
  3. 다 그런거잖아 (feat. Reddy)
  4. 취향 (Les Préférences)
  5. 난로 마냥 (Heater Forever)
  6. 꽃마리
A fizikai és a digitális formátumú borítóképek

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek