Starity

10 híresség, aki megbánta tetoválását

2017. január 24. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előfordul, hogy életünkben hozunk olyan döntéseket, amiket később megbánunk. Természetesen kedvenc sztárjaink sem tévedhetetlenek és köztük is vannak olyanok, akik utólag azt kívánják, bár jobban átgondolták volna, mit szeretnének magukra varratni.

hirdetés

Demi Lovato

A még most is nagyon fiatal énekesnő 2012-ben a LIVE! With Kelly and Michael című műsorban vallott arról, mennyire bántja, hogy húsz éves kora előtt 12 tetoválást is felvarratott a testére. Kiemelte, hogy különsképpen azt sajnálja, hogy magára tetováltatta egyik barátja ajkait – az ábra a bal alkarján kapott helyet.

Johnny Depp

A Karib-tenger kalózai sztárja még évekkel ezelőtt tetováltatta magára a Winona Forever szavakat akkori barátnője, Winona Ryder iránt érzett szerelme jeléül, ám szakításuk után megbánta a döntését és a feliratot Wino (bor) Foreverre módosíttatta.

Hayden Panettiere

A színésznő nem magát a tetoválást bánja, hanem sokkal inkább azt, hogy elfelejtette csekkolni a szöveget, mielőtt az a bőrére került volna. Hayden ugyanis a vivere senza rimpianti kifejezést (jelentése: megbánások nélkül élni) kérte tetoválóművészétől, aki kifelejtett egy betűt a szövegből, így a színésznő 2013-ban annak eltávolíttatása mellett döntött.

Kelly Osbourne

Ozzy és Sharon rebellis lánya lényegében összes tetkóját elfelejtené, ha tehetné és mindent meg is tett annak érdekében, hogy így legyen, ugyanis 2013-ban megkezdte a lézeres kezeléssel történő eltávolíttatásukat.

Megan Fox

A háromgyermekes sztármami 2012-ben hozta meg azt a döntést, hogy megszabadul az alkarjára tetovált gigantikus Marilyn Monroe-tetkótól, mert mint mondta, nem szeretné, ha olyasvalakivel kapcsolnák össze, akinek életéről olyan negatív aspektusokban beszélnek az emberek, mint amilyen az egykori szexszimbólumé volt.

Eva Longoria

A Született feleségek sztárja az ékes példája annak, hogy az aktuális szerelmünknek semmi keresnivalója nincs a bőrünkön. A színésznő ugyanis három tetoválást szentelt korábbi férjének, Tony Parkernek (a férfi számát, esküvőjük dátumát és monogramját), így miután 2010-ben elváltak, első útjainak egyike a tetoválások eltávolítására szakosodott intézménybe vezetett.

Adrienne Bailon

Fenti kolléganőjéhez hasonlóan a korábbi Cheetah Girl is megbánta, hogy magára (ráadásul a fenekére!) varratta szerelme, Rob Kardashian nevét, ugyanis a tévésztár nem sokkal azt követően megcsalta.

Angelina Jolie

Bár Angie a mai napig a tetoválások nagy rajongója, ő sem tévedhetetlen. Legnagyobb hibái egyikének azt tartja, hogy bevállalta, hogy magán viseli Billy Bob Thornton nevét, amit csak szakításuk után jóval később változtatott meg, helyére pedig hat gyermeke születési helyének koordinátáit varratta.

Mark Wahlberg

A 45 éves színész mai fejjel már hatalmas ostobaságnak tartja, hogy valaha tű alá feküdt, elrettentés céljából pedig a gyerekeit is magával vitte, amikor fájdalmas kezelések tucatjai segítségével megpróbált megszabadulni az ábráktól.

50 Cent

A rapper kollégáitól eltérően egészen más okból szabadult meg varrataitól. Saját bevallása szerint nagyon unta azt a hosszú órákat felölelő időszakot, amit egy-egy forgatás vagy fotózás előtt a sminkmesterek a tetoválásainak elfedésével töltöttek, így inkább azok eltávolíttatása mellett döntött.

via Bustle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek