Starity

Most forgatják a Vámpírnaplók fináléját

2017. január 26. 06:06   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2009-ben kezdődött a történet és 2017-ben fejeződik be. A Vámpírnaplók forgatásának legérzelmesebb napjai következnek, hiszen a színészek a napokban készítik el az utolsó epizódot, amiről több alkalommal is beszámoltak már a közösségi médián keresztül.

hirdetés

2009-ben indult útnak Elena, Stefan és Damon története. A sorozat befejező évada 2016-ban keződött meg és 2017. március 10-én kerül adásba az utolsó epizód. Ian Somerhalder a napokban két képet is megosztott az Instagramon, melyek egyikén sorozatbeli testvérével, Paul Wesley-vel láthatjuk, a másikon pedig a Caroline-t életre keltő Candice Accola is feltűnik.

Ma volt az utolsó rész felolvasása. Nem hazudok, nagyon sokat veszítek. #TVDForever

– írta a széria executive producere, Julie Plec.

A sorozat 171 epizód után búcsúzik a nézőktől. Egyelőre nem tudni, hogy Nina Dobrev visszatér-e az utolsó epizódban, ám mivel jelenleg legújabb filmjét népszerűsíti, egyre kisebb az esély a több részes feltűnésre. Az azonban biztos, hogy az utolsó epizódokban több régi kedvenc felbukkanására is számíthatunk, ugyanis a TVLine értesülései szerint ha csak visszaemlékezések útján, de ismét láthatjuk Forbes sheriffet (Marguerite MacIntyre) és Tyler Lockwoodot (Michael Trevino) is.

 

Count down to the end starts now... with these two guys

iansomerhalder (@iansomerhalder) által közzétett fénykép,  

 

Caroline, Stefan & Damon on a warm winter day...

iansomerhalder (@iansomerhalder) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek