Starity

„Előzetes” érkezett Taylor Swift és Zayn Malik kisfilmjéhez

2017. január 26. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma éjjel mutatják be A sötét ötven árnyalata című film betétdalához, az I Don't Wanna Live Foreverhez készült videoklipet.

hirdetés

Taylor Swift és Zayn Malik decemberben dobta piacra a hatalmas érdeklődés övezte kislemezt, később pedig arról is tudomást szereztünk, hogy a két előadó közösen forgatott hozzá kisfilmet. A videóba egy-egy fotó erejéig már betekinthettünk, most azonban egy 17 másodperces „előzetes” érkezett hozzá az énekesnő jóvoltából, aki egyúttal azt is elárulta, hogy ma éjjel teszik közzé a klipet.

Mint említettük, a szerzemény a februárban mozikba kerülő A sötét ötven árnyalata regény azonos című filmadaptációjában csendül majd fel, mely alkotáshoz olyan sztárok írtak még betétdalt, mint John Legend, Nick Jonas, Nicki Minaj, Halsey, Tove Lo és Sia – többek között.

Különböző helyen voltunk, amikor egy telefonbeszélgetés alkalmával megemlítettem Taylornak a közös munka ötletét. Jack [Antonoff, a dal szerzője – a szerk.] lejátszotta neki a dalt, ami nagyon megtetszett neki, így másnap már stúdióba is vonult, hogy rögzítse az ő részét

– nyilatkozta nemrég Zayn a dal születése kapcsán az Elvis Duran and the Morning Show-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek