Starity

Egy lépéssel közelebb került a magyar állampolgársághoz Gorbunov Dmitrij

2017. január 26. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor felfedezettje már a műsor alatt sem csinált titkot abból, hogy Magyarországon képzeli el a jövőjét.

hirdetés
Egy lépéssel közelebb került a magyar állampolgársághoz Gorbunov Dmitrij
Fotó: RTL Sajtóklub

A fiatal tehetség már az előválogatón lenyűgözte a zsűrit remek hangi adottságaival, magával ragadó előadásmódjával és megható élettörténetével, hiszen akkor szereztünk tudomást arról, hogy Ukrajnából érkezett Magyarországra új életet kezdeni és lerakni egy sikeres karrier alappilléreit. Azóta a műsor véget ért, és bár nem Dmitrij nyerte a versenyt, nem szomorkodik, hiszen nevét már megismerte az ország, emellett pedig zenekara karrierjének beindításán fáradozik és egyre közelebb kerül az állampolgárság megszerzéséhez is.

A magyar anyanyelvi vizsgát sikeresen letettem, amelyben elég hosszasan kérdeztek a magyar történelemről is. Nagyon szomorúnak és elkeserítőnek tartom, hogy a magyaroknak annyi éven át szenvedniük kellett az elnyomástól, és ez sokszor ma is látszik rajtuk. Szeretném, ha ez megváltozna, és a zene segítségével egy boldogabb világ köszöntene ránk

– nyilatkozta az énekes a Blikknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek