Starity

Jake Gyllenhaal szerint Ryan Reynolds Oscar-díjat érdemelne a Deadpoolban nyújtott alakításáért

2017. január 27. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Éjszakai ragadozók sztárja úgy érzi, igazságtalan, hogy egyetlen Oscar-jelölést sem kapott a Deadpool.

hirdetés
Jake Gyllenhaal szerint Ryan Reynolds Oscar-díjat érdemelne a Deadpoolban nyújtott alakításáért

Tavaly februárban került a mozikba a Ryan Reynolds főszereplésével készült Deadpool, ami óriási siker lett – a belefektetett 58 millió dollárból (~ 16.4 milliárd forint) 363-at (~ 102.8 milliárd forint) csinált –, ám még ez sem volt elég ahhoz, hogy az Akadémia jelölje bármelyik kategóriában az idei Oscaron. Jake Gyllenhaal méltatlannak érzi a dolgot, ő ugyanis úgy véli, hogy kollégája alakítása mindenképp megérte volna a jelölést.

A valaha volt legbrilliánsabb előadásokról beszélgettünk, azokéról a színészekéről, akik elszakadtak önmaguktól a szerepük kedvéért. Én ebben hiszek. Aztán megláttam Ryan Reynoldsot a Deadpoolban és az a gondolat merült fel bennem, hogy ezt a szerepet senki más nem játszotta volna el jobban. Ez abszolút ő és brilliánsan játszott. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy ez egy képregényfilm, ami rengeteg pénzt hozott a készítők konyhájára, ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül Ryan rendkívüli munkája mellett

– nyilatkozta egy kérdezz-felelek keretein belül Gyllenhaal, akit legközelebb a március 23-án a mozikba kerülő Élet című sci-fiben láthatunk a fent említett Reynolds, valamint Rebecca Ferguson oldalán.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek