Starity

Dakota Johnson: „Kész vagyok továbblépni”

2017. január 27. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár életéből mindössze két évet áldozott az Ötven árnyalat-trilógiára, a 27 éves színésznő úgy érzi, ennyi elég is volt, most már újabb kihívásoknak szeretne eleget tenni.

hirdetés

2014 és 2016 között forgatták a három részből álló installációt E. L. James regénysorozata alapján, most pedig nincs más hátra a főszereplők számára, mint hogy búcsút intsenek és továbbálljanak. A második film, A sötét ötven árnyatala két hét múlva kerül a mozikba; a harmadik, A szabadság ötven árnyatala pedig egy évvel később.

Készen állok arra, hogy más dolgokat csináljak. Lehet, hogy lesznek köztük szexi projektek, de az is lehet, hogy épp ellenkezőleg. Ha valamit, akkor azt biztosan tudom, hogy kész vagyok továbblépni

– nyilatkozta a filmsorozatban a női főszereplőt alakító Dakota Johnson az egyesült királyságbeli Glamour magazinnak.

Fotó: Glamour UK

Néha rámtör a gondolat, hogy meg fogom bánni, amiért elvállaltam ezt a szerepet. Ez a történet indított el azon az ösvényen, amiről azt sem gondoltam, hogy egyáltalán rálépek, de nagyon büszke vagyok rá, hogy megtettem. A filmek által lehetőségem nyílt több különböző projektben is kipróbálni magam, és sokat utazhatok. Az Ötven árnyalat-trilógia tett fel engem arra a térképre, ahol mindig is lenni akartam

– magyarázta a színésznő az újonnan jött hírnévre utalva, majd szót ejtett arról is, hogy híres szülei (Melanie Griffith és Don Johnson, szintén színészek – a szerk.) még nem látták a sorozat egyetlen részében sem.

Kényelmetlen lenne számukra. Az egy dolog, ha az embernek van egy szexjelenete egy filmben, de ebben az esetben az egész történet egy óriási szexjelenet, így nem alkalmas arra, hogy a családom is lássa.

Fotó: Universal Pictures

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek