Starity

Kéz a kézben kapták lencsevégre Selena Gomezt és The Weekndet

2017. január 27. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több, mint két hete kapták lencsevégre először a két előadót, most ismét együtt rótták Los Angeles utcáit.

hirdetés

Bár sokan kétkedve fogadták Selena Gomez és The Weeknd kapcsolatának hírét, immár szemernyi kétségünk sincs afelől, hogy a két énekes valóban egymásra talált-e. A fiatalok szerda éjjel közös barátokkal (köztük French Montanával és Jaden Smith-szel) múlatták az idejüket a Dave & Buster's-ben, ahonnan hajnali háromkor kéz a kézben távoztak, majd közös taxiba szálltak, ami egészen hazáig repítette őket.

Selena boldognak tűnt, Abel [The Weeknd valódi keresztneve – a szerk.] pedig nagyon nyugodt volt. Egymás kezét fogva távoztak, nagyon szívmelengető pillanat volt és lerítt róluk, mennyire élvezik a másik társaságát. Selena nagyon lazán viselkedett, szinte látni lehetett a csillagokat a szemében. Látszott rajtuk, mennyire rajonganak egymásért

– nyilatkozta egy szemtanú, míg egy bennfentes így számolt be kapcsolatuk alakulásáról:

Abel nagyon kedveli Selenát, egész nap sms-eznek. Nagyon szexis, flörtölős az ő kapcsolatuk. Sokat nevetnek, abszolút imádják a másik személyiségét, ugyanakkor nem sietik el a dolgokat. Jelenleg csak szórakoznak és élvezik egymást.

Igyekszenek lassan haladni, még csak ismerkednek egymással. Selena jelenleg arra koncentrál, hogy összeszedje magát, The Weeknd pedig még csak most mászott ki az előző kapcsolatából és jelentette meg az új albumát. Selenát nagyon szexinek és tehetségesnek tartja

– vallotta egy másik forrás.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek