Starity

Ed Sheeran elárulta, miért jönnek ki olyan jól Taylor Swifttel

2017. január 27. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a Style énekesnőjének közismerten hatalmas, csupa nőkből álló baráti köre van, de Sheeranhoz fűződő barátsága még talán az övékénél is fontosabb számára.

hirdetés

Taylor Swift és Ed Sheeran olyan, mint a borsó meg a héja – persze baráti értelemben, ugyanis a két fiatal között soha nem volt romantikus kapcsolat. Barátságuk hosszú évek óta töretlen és mindig tudják, hogy számíthatnak a másikra, legyen szó örömteli vagy szomorú momentumról az életükben. Edet nemrég a GQ magazin címlapsztárjának választotta, a vele készült interjúban pedig szót ejtett kolléganőjéhez fűződő barátságáról is.

Taylor sosem volt a legnépszerűbb diák a sulijában, ahogyan én sem. Aztán idővel eljutottunk arra a pontra, hogy az iskolatársainknál is népszerűbbek lettünk és kicsit messzire is mentünk egyúttal. Ő a világ legnagyobb női előadója szeretnék lenni és pedig a legnagyobb férfi előadója. Ez a vágyunk onnan ered, hogy mindkettőnknek azt mondogatták, hogy erre vagy arra nem vagy képes, így dolgozik az emberben egy kis csak azért is, hogy Csesszétek meg, akkor is megcsinálom

– magyarázta a 25 éves Grammy-díjas előadó, akitől hazájában, az Egyesült Királyságban már csak Adele ad el több albumot.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek