Starity

Így birkózik meg Jennifer Lopez a munka és az anyaság kihívásaival

2017. január 28. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétségtelen tény, hogy a 47 éves színész-énekesnő az egyik legelfoglaltabb édesanya Hollywoodban.

hirdetés

Amikor épp nem Las Vegas-i rezidenciájában ad koncertet, akkor a főszereplésével készülő Shades of Blue című sorozatot forgatja, cipőket tervez Giuseppe Zanottival, emellett pedig két nyolcéves gyereket nevel. Hogy ennyi kötelezettség mellett hogy jut ideje önmagára, az talány.

Az első két megbeszélésemről jöttem, el kellett készülnöm erre, aztán amikor mentem, a gyerekek épp hotdogot ettek. Úgy voltam vele, hogy oké, belefér, hagyom nekik, de aztán amikor azt mondták, Legyen taco a vacsora!, nemet mondtam. Csirkemellet fogunk enni és salátát. Ehettek hozzá egy kis vajas kenyeret is. Ugyan már! Legyünk végre komolyak! Csak mert ma dolgozok, nem jelenti azt, hogy taco, pizza, hotdog nap van. Őrület! Én igyekszem kihozni magamból a maximumot

– magyarázta új cipőkollekciójának bemutató rendezvényén Jen.

Imádom, amit csinálok. Nagyon szerencsésnek tartom magam, amiért útjára indíthatok egy cipőkollekciót, amiért fantasztikus művészekkel dolgozhatok együtt és amiért azt csinálhatok, amit szeretek. Innen, ezekből a dolgokból nyerem a kitartásomat. Hálát adok minden nap mindezért, amim van.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek