Starity

Olaszországban tölti a hétvégét Selena Gomez és The Weeknd

2017. január 28. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két énekes úgy döntött, megszöknek a rájuk vadászó lesifotósok elől.

hirdetés

Bár még alig néhány hete találkozgatnak, mióta nyilvánosságra került kapcsolatuk híre, igyekszenek még kevesebb feltűnést kelteni, mint azelőtt, ami ismert emberek lévén nem egyszerű feladat. Az E! Online nemrég arról számolt be, hogy Selena Gomez és The Weeknd Olaszország felé vette az irányt, hogy kicsit maguk lehessenek.

A pár Firenzébe utazott a hétvégére – a reptéren kapták lencsevégre őket legutóbb, később pedig a Trattoria Borgo Antico étteremben csípték el őket rajongóik. Selena és The Weeknd barátaik elmondása szerint igyekszenek nem beleugrani a „mélyvízbe”, jelenleg még ismerkednek és élvezik egymás társaságát.

Abel [The Weeknd születési keresztneve – a szerk.] nagyon kedveli Selenát, egész nap sms-eznek. Nagyon szexis, flörtölős az ő kapcsolatuk. Sokat nevetnek, abszolút imádják a másik személyiségét, ugyanakkor nem sietik el a dolgokat. Jelenleg csak szórakoznak és élvezik egymást

– nyilatkozta nemrég egy bennfentes.

Együtt a reptéren való várakozás is édesebb I Fotó: SelenaHQ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek