Starity

Miss Franciaország lett a Miss Universe győztese

2017. január 30. 07:07   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, ki nyerte el a Miss Universe koronát. A győztes a francia Iris Mittenaere lett.

hirdetés
Miss Franciaország lett a Miss Universe győztese
Fotó: Getty Images

Január 29-én került megrendezésre a Miss Universe 2016 versenyének döntője, amit Manilában rendeztek meg. Ez volt a második alkalom, hogy a verseny döntőjére több mint egy évet kellett várni, az első a 2014-es Miss Universe volt, melynek döntőjét 2015 januárjában rendezték meg.

A szépségkirálynő választáson 86 lány mérettette meg magát, az elődöntőre 2017. január 26-án került sor, ahol Riyo Mori, a 2007-es Miss Universe, és Dayanara Torres, az 1993-as Miss Universe is helyet foglaltak a zsűriben. A verseny elején kiderült ki az a 12 lány, akik az elődöntőn annyira lenyűgözték a zsűrit, hogy helyet kaptak a döntőben. A 13. versenyzőt a nézők szavazatai alapján engedték tovább, hiszen a Miss Universe hivatalos oldalán folyamatosan lehetett szavazni a lányokra. 

Magyarországot a 24 éves budapesti Bódizs Veronika képviselte, akit 2016. november 11-én választottak meg hazánk legszebb lányának. Sajnos Veronika nem került be a legszebb 13 lány közé.

A döntő zsűrije közt helyet foglalt többek között Leila Lopes, a 2011-es Miss Universe, Sushmita Sen, az 1994-es Miss Universe, valamint Dayanara Torres, az 1993-as Miss Universe is. Az első körben a 13 döntős – akik között ott volt Miss USA, Miss Franciaország, Miss Haiti, Miss Kolumbia, Miss Fülöp-szigezek, Miss Mexikó, Miss Thaiföld, Miss Panama, Miss Brazília, Miss Indonézia és Miss Peru – fehérneműben mutatta meg magát a zsűrinek, majd kiderült, ki az a 9 versenyző, akik estélyiben is színpadra léphettek, ezt követte az interjú-kör, ahol minden lánynak válaszolnia kellett egy kérsére, melyet az egyik zsűitag tett fel nekik.

Végül Miss Fraciaország fejére került a korona melyet a tavalyi győztes, Pia Wurtzbach adott át. Az udvarhölgyei Miss Kolumbia és Miss Haiti lettek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek