Starity

A szépség és a szörnyeteg: Itt a bemutató előtti utolsó előzetes!

2017. január 31. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak néhány hetet kell várnunk, hogy végre a mozikba kerüljön a Disney egyik legnépszerűbb klasszikusának élőszereplős filmváltozata.

hirdetés
A szépség és a szörnyeteg: Itt a bemutató előtti utolsó előzetes!
Fotó: Walt Disney Motion Pictures Studios

A Disney tegnap tette közzé A szépség és a szörnyeteg legújabb és egyben utolsó előztesét, mely a nézők elé tárja a film fontosabb jeleneteit, bepillantást engedve abba, hogyan is szeretett egymásba Belle (Emma Watson) és a szörnynek maszkírozott Adam herceg (Dan Stevens). A történet maga egyébként 26 évvel az eredeti film bemutatója után kerül a mozikba – hazánkban március 23-án.

Kétségtelen, hogy A szépség és a szörnyeteg az év egyik legjobban várt alkotása, hiszen olyan ismert színészek dolgoztak az elkészítésén a fent említett Watson és Stevens mellett, mint Luke Evans, Ewan McGregor, Josh Gad, Emma Thompson, Ian McKellen, Stanley TucciGugu Mbatha-Raw, Kevin Kline és Hattie Morahan – többek között.

Az eredeti, 1991-ben bemutatott mesefilm egyébként olyan nagy népszerűségnek örvendett, hogy hat Oscar-díjra jelölték – ebből kettőt sikerült díjra váltania –, valamint három Golden Globe-szobrot is nyert, így nem csoda, ha a remake alkotói is nagy elvárásokat támasztanak a művel szemben, melyet máris hatalmas érdeklődés övez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek