Starity

Itt van Rihanna első Bates Motel-beli jelenete – videó

2017. február 01. 04:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 20-án kerül képernyőre a Bates Motel: Psycho a kezdetektől című sorozat ötödik és egyben utolsó évadának első epizódja.

hirdetés

Az A&E júliusban jelentette be, hogy nagy sikerű drámasorozatának lezáró szezonjában napjaink egyik legnépszerűbb popsztárja, Rihanna is feltűnik – méghozzá Marion Crane szerepében. (Érdekesség, hogy a tragikus sorsú karaktert korábban olyan sztárok keltették életre, mint Janet Leigh és Anne Heche.)

Néhány órával ezelőtt megérkezett a széria folytatását beharangozó előzetes, melynek keretein belül szemtanúi lehettünk RiRi első jelenetének, ahogy megérkezik a Bates Motelba és szobát kér – nem sejtve, mi vár ott rá...

Jelentősségteljes és izgalmas módon szerettük volna újradefiniálni ezt az ikonikussá vált karaktert. Hallottuk, hogy Rihanna nagy rajongója a műsornak, mi pedig neki vagyunk a nagy rajongói, így ez az együttműködés a kreativitás és a végzet tökéletes ütközése

– olvasható a sorozat executive producereinek nyilatkozatában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek