Starity

Gigi Hadid elárulta, milyen egy átlagos hétköznap este Zayn Malikkal

2017. február 01. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai szupermodell és a brit popsztár több, mint egy éve randevúzik egymással.

hirdetés

A brit Vogue magazin Gigi Hadidot választotta legújabb száma címlapsztárjának, a modellt pedig az a Mario Testino fotózta, aki annak idején Olaszországban készített képeket róla és párjáról, Zayn Malikról. Gigi partnere ezúttal azonban nem Zayn, hanem öccse, a divatvilággal még csak kacérkodó Anwar Hadid volt.

Fotó: Vogue / Mario Testino

A vele készült interjú során Gigi bepillantást engedett magánéletébe, így természetesen készségesen válaszolgatott az őt faggató riporternek és elárulta, hogyan töltik szabadidejüket Zaynnel.

Amikor Los Angelesben vagyok, legtöbbször otthon maradok esténként és élvezem, hogy a barátommal lehetek. Főzőcskézünk meg ilyesmi. Szeretjük a késő esti filmeket, és arról a fantasztikus helyről szoktunk rendelni, ahol lattét és mézeskalácsot is szolgálnak fel. Szükségem is van a kávéra, hogy ébren tudjak maradni. Mindig mondom Zaynnek, hogy Bébi, nézzünk meg valami filmet, de aztán rendszerint már a felénél elalszok, ő pedig fel is rója nekem: Minden létező filmnek csak az első felét láttad és fogalmad sincs róla, hogyan végződnek..

Fotó: Vogue / Mario Testino

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek