Starity

11 híresség, aki bajba került a repülőtéren

2017. február 01. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabályszegés vagy oda nem illő viselkedés, egyvalami biztos: az alábbi celebeknek el kellett hagyniuk a repülőgép fedélzetét.

hirdetés

Christian Slater

Ma már szinte lehetetlen elképzelni is, 1994-ben azonban még koránsem voltak olyan szigorúak a biztonsági előírások a reptereken, mint manapság, így történhetett, hogy Slatert letartóztatták és három napi közmunkára ítélték, miután engedély nélküli pisztolyt találtak a poggyászában.

Courtney Love

A színész-énekesnőt 2003-ban kísérték le a Virgin Atlantic egyik járatáról a Heathrow reptéren, miután oda nem illő szavakkal illette a repülőgép személyzetét.

David Hasselhoff

A Baywatch sztárját 2006-ban tessékelték le a British Airways egyik gépéről, mivel a kora reggeli időpont (hét óra) ellenére olyan részeg volt, hogy alig támolygott.

Naomi Campbell

A szupermodell 2008-ban csapott hisztit, amikor észrevette, hogy a csomagjai vele ellentétben nem érkeztek meg a célállomásra és ahelyett, hogy belátta volna, hogy valamit ő nézett félre, a repülőgép-társaság alkalmazottait kezdte hibáztatni az eltűnt poggyász miatt.

Jonathan Rhys Meyers

A jóképű ír színész 2010-ben húzta ki a gyufát a United Airlinesnál, olyannyira, hogy a társaság egy életre eltiltotta őt gépeitől. Történt ugyanis, hogy Jonathan úgy berúgott az első osztályon utazó utasok között, hogy landolásnál a légiutas-kísérőknek kellett levezetniük őt, viselkedését pedig úgy jellemezték, hogy agresszív és bomlasztó volt.

Josh Duhamel

A Nyerj egy randit Ted Hamiltonnal sztárja 2010-ben New Yorkból Lexingtonba tartott volna, ha nem kell letessékelnie őt a pilótának, ugyanis a színész megtagadta, hogy repülőgép üzemmódba helyezze mobiltelefonját. A rá is vonatkozó felkérésnek egyáltalán nem akart eleget tenni, vitába keveredett a személyzettel és az utasokkal, így végül a gép nélküle indult Kentucky államba.

Alec Baldwin

Ha valakivel, akkor Alec-kel bizony nem egyszerű vállalkozás együtt utazni, hiszen a színész már attól bepipul, ha nem válaszolnak rögtön a hívására a gyerekei, ha lesifotósok várják a reptéren vagy ha arra kérik, kapcsolja ki a telefonját. Baldwin 2011-ben New Yorkból Los Angelesbe repült volna, ám végül még a felszállás előtt leszállították a gépről, ugyanis többszöri figyelmeztetés ellenére sem hagyta abba a Words with Friends nevű játékot a telefonján, készülékét pedig esze ágában sem volt kikapcsolni, nemhogy eltenni.

Billie Joe Armstrong

A Green Day frontemberét 2011-ben a Southwest egyik járatáról szállították le, miután a személyzet kifogásolta lógó nadrágját. A zenész hangot adott a beszólással szembeni nemtetszésének, de nem volt mit tenni: el kellett hagynia a gépet.

Amanda Bynes

2013 májusában közölték Amandával annak a repülőgép-társaságnak az alkalmazottjai, melynek szolgáltatását igénybe vette volna, hogy mivel nem érvényes a személyi igazolványa, nem utazhat el. A színésznő sérelmezte, hogy nem ismerték fel, közölte a személyzettel, hogy keressenek rá a Google-ön, ők azonban nem vették jó néven a poénkodását és ellenkezést nem tűrve távozásra szólították fel.

Kate Moss

A brit szupermodellről mindig is köztudott volt, hogy szívesen bulizik, így nem csoda, hogy többször is bajba került már alkohol- és drogfogyasztása miatt. 2015-ben az EasyJet egyik gépéről kellett leszállítani őt, miután veszekedésbe bonyolódott a személyzettel, ugyanis nem voltak hajlandóan alkoholt felszolgálni neki.

Blac Chyna

Rob Kardashian menyasszonyát tavaly januárban nemcsak leszállították egy repülőről az Austin-Bergstrom nemzetközi reptéren, hanem le is tartóztatták, miután ittas állapotban balhéba keveredett gépe személyzetével. Szégyenszemre jövendőbelije ment érte a rendőrségre és tette le érte az óvadékot, hogy hazamehessen családjához.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek