Starity

Sarka Kata szerint Szunai Linda belülről rohad

2017. február 01. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy botrányt keltett Sarka Kata hozzászólása, melyben Bódizs Veronikát akarta védeni.

hirdetés
Sarka Kata szerint Szunai Linda belülről rohad

Vasárnap megrendezésre került a Miss Universe fináléja, ahol a Magyarországot képviselő Bódizs Veronika nem jutott be a legszebb 13 közé. A lányt a legnagyobb közösségi oldalon a versenyre készített videója miatt is kritizálták, és az angol kiejtését minősítették le. A beszélgetésbe beszállt Sarka Kata is, aki a Miss World Hungary jogtulajdonosa és Veronika védelmére kelt. 

Kata hatalmas vitát gerjesztett az oldalon, hiszen a hat évvel ezelőtt megválaszott Miss World Hungary, Szunai Linda is szóba került. Kata Lindát negatív példaként hozta föl, miszerint ő a szépségkirálynők karikatúrája, szerinte szégyen, hogy ő is annak nevezheti magát.

Szunai Lindán kívül – aki nem tartotta be a hazai szervezők kéréseit önkényesen, nem is ért el semmit az égvilágon – más versenyzők is tudtak felső fokon angolul. Kulcsár Edina nem beszélt tökéletesen közel sem, és a világ második legszebb lánya és Európa legszebbje. Szunai Lindára egyáltalán nem volt büszke senki, és nem szeretett vele dolgozni több ok miatt is. Minden kolléga és én is azzal példálózunk, hogy olyannak sosem szabad lennie egy szépségkirálynőnek, mint Szunai Linda. A hozzáállása a versenyhez és a társaihoz stb. A teljesítménye meg jóindulattal sem nevezhető teljesítménynek. Nekem erről ez a véleményem. Hiába szép valaki (kinek az, kinek nem), ha belülről rohad. Ezt a lányt nem ismerem, de tudom azt, hogy a társai szerették, jól teljesített, lehet vele együtt dolgozni, nem hisztis, nincs egy olyan anyja, aki megkeseríti a szervezők munkáját, és lehet rá számítani

– fejtette ki véleményét Kata. Később hozzászólt Linda is, aki csak annyit fűzött a kommenthez, hogy reméli, annyi idősen, mint Kata, már nem ott fog tartani, hogy a Face­bookon szid számára teljesen érdektelen embereket.

Szunai Linda, ne menjünk bele szerintem, mert azt hiszem, tudnék itt olyat mondani, ami holnap címlap lenne, és a föld alá süllyednél

– reagált Kata Szunai Linda kommentjére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek