Starity

Rég nem nézett ki ilyen jól! Pamela Anderson műnőből természetes szépséggé változott

2017. február 02. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Baywatch 49 éves sztárja úgy tűnik, végre elfogadta a korát és megbékélt az öregedés folyamatával.

hirdetés

Pamela Andersont bájos, jó adottságokkal rendelkező természetes szépségként ismertük meg annak idején, ám kora előrehaladtával egyre többször feküdt kés alá, míg végül alig lehetett ráismerni. A színésznőt évek óta platinaszőke hajjal és erős sminkkel láthattuk, emellett öltözködésével is telt idomait hangsúlyozta – egészen múlt péntekig.

A szőkeség január 27-én Párizsban, a 40. alkalommal megrendezésre került Best Award Galán jelent meg legutóbb, külsejével pedig ezúttal pozitív értelemben hívta fel a sajtó figyelmét, hiszen évek óta nem nézett ki ilyen jól és megjelenésében aligha találhatunk hibát.

A rendezvényen egy arcokkal díszített, szürke árnyalatú, lábszárközépig érő ruhát viselt, de a legszembetűnőbb mégis az arca volt: visszafogott, szolid sminkjének köszönhetően ugyanis igazán természetes hatást keltett, ráadásul a platinaszőke hajszínről is lemondott, helyette egy természetes naturális választott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek