Starity

Kylie Minogue lefújta az esküvőt! Úgy érzi, vőlegénye nem volt őszinte hozzá

2017. február 03. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Párja közel egy éve kérte meg a kezét, ám az énekesnő még az évforduló előtt szakított vele.

hirdetés

Joshua Sasse 2016 februárjának végén tette fel a nagy kérdést Kylie Minogue-nak és az énekesnő akkor nem is lehetett volna boldogabb, ám öröme nem tartott sokáig. A Mirror ugyanis úgy tudja, hogy a 48 éves énekesnőben már ősszel felmerült a gondolat, hogy 19 évvel fiatalabb vőlegénye talán nem egészen őszinte hozzá és egyre többen sutyorogtak arról a köreikben, hogy a férfi megcsalja őt.

A brit színész az utóbbi időben sok időt töltött Vancouverben, ahol a No Tomorrow című sorozat legújabb epizódjait forgatták, és egyes vélekedések szerint már hónapok óta viszonyt folytat spanyol kolléganőjével, Marta Milansszal, amiről Kylie csak most szerzett tudomást. Az ausztrál szépség – miután átgondolta a hogyan továbbot –, úgy döntött, kiteszi vőlegénye szűrét, így amikor a férfi hazaérkezett nyugat-londoni lakásukba, azzal kellett szembesülnie, hogy már nincs szükség rá.

A szakítás azonban érthető módon megviselte az énekesnőt, barátai szerint összetört a szíve, de mivel a továbbiakban képtelen lenne bízni Sasse-ben, a szakítást látta az egyetlen elfogadható továbblépési módnak. A férfi azóta el is pakolta a cuccait a közös családi fészekből – jelenleg Leominsterben él a szüleivel.

A színész állítólag ezzel a színésznővel csalta a menyasszonyát

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek