Starity

Megérkezett A szépség és a szörnyeteg Ariana Grande és John Legend által felénekelt betétdala

2017. február 03. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy hónap múlva kerül a mozikba a Disney klasszikusának élőszereplős filmváltozata.

hirdetés
Megérkezett A szépség és a szörnyeteg Ariana Grande és John Legend által felénekelt betétdala

Emma Watson és Dan Stevens főszereplésével készült el a felújított A szépség és a szörnyeteg című film, mintegy 26 évvel azután, hogy az eredeti verzió bemutatásra került. Ez azonban nem az egyetleg újdonság, ugyanis a készítők annak betétdalait is újra felvették, a leghíresebbet pedig nem kisebb személyek, mint Ariana Grande és John Legend énekelhették fel, melyet annak idején Angela Lansbury előadásában hallhattunk.

Nem egyszerű egy olyan klasszikus cipőjébe bújni, mint az Oscar- és Grammy-díjas A szépség és a szörnyeteg, de napjaink két legnagyszerűbb előadójával visszahozzunk azt a new school / old school érzést, ami megmutatja, milyen lélekmelengető dallamot és dalszöveget inspriálhat a történet

– nyilatkozta a dal kapcsán Ron Fair producer.

A film zenéjét egyébként Howard Ashman és Alan Menken zeneszerzők komponálták az eredeti filmben felcsendült klasszikusok után, emellett bejelentésre került, hogy két teljesen új nóta is helyet kap a produkcióban – az egyiket Céline Dion, a másikat Josh Groban előadásában hallhatjuk.

Grande és Legend a fenti szerzeményhez Dave Meyers rendezésében forgat kisfilmet, ám ennek megjelenési dátuma egyelőre nem ismert. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek