Starity

James Corden szerint jobb frontembere lenne a Queennek, mint Adam Lambert

2017. február 03. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vicces megmérettetésben vett részt Adam Lambert James Corden műsorában: ki illik jobban a Queen cipőjébe?

hirdetés
James Corden szerint jobb frontembere lenne a Queennek, mint Adam Lambert
Fotó: YouTube

Ismét turnéra indul az Államokban a Queen + Adam Lambert formáció idén nyáron, így megjelentek James Corden műsorában, ahol egy „random” énekversenyt is tartottak.

Megtisztelve érzem magam, hogy a banda élén állhatok, azonban érzem az örökség súlyát, s igyekszem estéről-estére a legjobbat kihozni magamból

– mondta Lambert még korábban.

Mindig azt gondoltam, hogy remek frontembere lennék a Queennek. Nem mondom, hogy jobb lennék, mint Lambert... Csak azt, hogy jobb vagyok, mint ő

– kezdte James a műsort.

Lambert erre szemmel láthatóan kiakadva megérkezett a backstageből, és kikérte magának a megjegyzést.

Figyelj, Adam, nem mondom, hogy jobb lennék, mint te, hanem tudom

– incselkedett Corden.

Lambert természetesen erre egy énekversenyre hívta őt, mire megjelent Brian May és Roger Taylor is a színpadon. Először felcsendült Adam által a We Will Rock You, amit Corden amatőrnek nevezett, szóval megcsillogtatta a tehetségét a Don't Stop Me Now-val és a Crazy Little Thing Called Love-val.

Lambert erre felélénkítette a közönséget az Another One Bites the Dust szerzeménnyel, mire Corden elismerte: „Jobb frontember vagy, mint én”. Végezetül pedig felcsendült a Somebody to Love duet formájában. Természetesen a jelenet megrendezett volt: Corden és Lambert régóta jó barátságot ápolnak egymással.

A jó pofa videót alább megtekinthetitek:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek