Starity

Noah Cyrus nem szívesen fogadja meg híres nővére, Miley tanácsait

2017. február 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte hihetetlen, de a kislányból kész kis nő lett és már első lemezének megjelenésére készül.

hirdetés

Noah Cyrus novemberben mutatta be Make Me (Cry) című dalát, ami pozitív visszhangra talált a közönség köreiben, így még izgatottabb első lemezének megjelenése miatt. A korong NC – 17 címmel kerül majd a boltok polcaira, amit a rajongóktól már csak ő vár jobban.

Ngyon izgatott vagyok. A múlt héten jelentettük be az album címét, ami több okból kapta az NC – 17 címet. Egyrészt 2017-et írunk és most lettem 17, így különböző okok vannak a háttérben, ami szerintem nagyon király. Még csak nemrég jött ki a Labirinth-tal közös kislemezem, a Make Me (Cry), ami hatalmas áldás számomra. A fogadtatása fantasztikus volt. Csodálatos, hogy Labirinth is közreműködött rajta

– nyilatkozta a fiatal tehetség, akit az ET riportere A sötét ötven árnyalata című film premierén csípett mikrofonvégre. Noah a rendezvényen egy egyszerű, mégis szexi John Galliano-kreációt viselt, ami némileg nővére, Miley bevállalós stílusát idézi, ám bevallotta: nem szívesen fogad el tanácsot a testvérétől.

Nővérek vagyunk, így egyik testvéremtől sem fogadok el tanácsokat. Dacos leszek, ha segíteni akarnak, olyan ez, mintha anyukád látna el tanácsokkal. Igyekszünk úgy segíteni egymásnak, hogy ne törjön ki köztünk cicaharc

– magyarázta Noah, aki kész kis nővé érett – ezt mutatja az is, hogy hatalmas rajogója a fent említett filmnek, melyet E. L. James könyvtrilógiája nyomán Jamie Dornan és Dakota Johnson főszereplésével vittek filmvászonra.

Hatalmas rajongója vagyok az Ötven árnyalat-trilógiának. Egy örökkévalóság óta várok az új rész megjelenésére, majd' kibújtam a bőrömből, amikor megláttam az első előzetest. Nagyok fel vagyok dobva miatta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek