Starity

Perrie Edwards megcáfolta a pletykákat – még mindig boldog párkapcsolatban él

2017. február 06. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután az énekesnő eltávolította az Instagramról újdonsült párjával készült közös fotóját, megindultak a találgatások azt illetően, hogy vajon újra szingli lett-e.

hirdetés

Perrie Edwards rég volt ilyen boldog, mint napjainkban, hiszen november óta boldog párkapcsolatban él Alex Oxlade-Chamberlainnel, aki érthető módon nagyon hiányzik neki. Az énekesnő ugyanis jelenleg úton van a Little Mix-szel, mivel Glory Days című legutóbbi korongjukat népszerűsítik Ariana Grandével közös fellépéssorozatuk keretein belül.

A szőke szépség magánélete egyébként évek óta téma a külföldi sajtóban – különös tekintettel azóta, hogy megromlott Zayn Malikhoz fűződő kapcsolata. Mint említettük, hosszú egyedül töltött hónapok után novemberben rátalált a boldogság Perrie-re, aki korábbi hibáiból tanulva úgy döntött, nem teszi kirakatba új kapcsolatát.

Mindössze egyetlen fotót osztott meg a nyilvánossággal, melyen Alex-szel láthattuk, de nemrég azt is letörölte közösségi oldaláról, így megindultak a találgatások, hogy vajon csupán eddig tartott-e a nagy szerelem. Az énekesnő azonban elejét véve a pletykáknak nemrég közzétett egy korábban készült fotót, amit szerelmével párizsi utazásuk során készíttettek magukról – ezzel megerősítve: minden rendben köztük.

Fotó: Instagram / Perrie Edwards

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek