Starity

Így hangzott az amerikai himnusz Luke Bryan előadásában a tegnapi Super Bowlon

2017. február 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap, azaz február 5-én, a houstoni NRG Stadiumban került megrendezésre az idei Super Bowl, ahol Luke Bryan énekelte a himnuszt.

hirdetés

Bár tegnap este az Atlanta Falcons és a New England Patriots játékosai mellett Lady Gaga volt az est sztárja, Luke Bryan is megtisztelő és hasonlóan fontos feladatot kapott, hiszen ő énekelhette el az amerikai nemzeti himnuszt a mérkőzés megkezdése előtt. Nem túlzunk, ha azt állítjuk, előadása legalább olyan lélekmelengető volt, mint kolléganőjéé az előző évben.

[Előadás közben] nem szabad arra gondolnod, mi történik a stadionon kívül. Ez majdnem olyan, mintha egy mások számára hihetetlen munkát végeznél, és valamilyen szempontból ez így is van, csak mindössze két percig tart. Fellépsz az emelvényre és azt csinálod, amit mindig is imádtál csinálni: énekelsz az embereknek – mindezt igyekszel úgy tenni, hogy közben ne gondolkodd túl a dolgokat. Csak remélni merem, hogy amikor lelépek a színpadról, az emberek azt gondolják, Ember, ez a pasi igazán remek munkát végzett a himnusszal! Sikerült meglepnie minket! Hűha, nem is hittem, hogy ilyen sok van benne!

– nyilatkozta korábban az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek