Starity

Micsoda hasonlóság! Selena Gomez és The Weeknd ugyanúgy néznek ki együtt, mint az énekesnő szülei

2017. február 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár sokakat meglepett a szokatlan párosítás, nincs kétségünk afelől, hogy Selena és Abel összeillenek-e!

hirdetés

Képzeljétek el, milyen gyönyörű csemetéi lehetnének Selena Gomeznek és The Weekndnek, ha egyszer olyan szintre jutna a kapcsolatuk! Nem nehéz vizualizálni ezt a jövőt, hiszen az énekesnő és szakmabeli kollégája nagyon jól néznek ki együtt – olyannyira, hogy döbbenetesen hasonlítanak a Gomez szülőkre.

Egyik elkötelezett rajongójuk nemrég egymás mellé tette a két előadóról készült egyik közös képet egy, még 1992-1993 körül az énekesnő szüleiről, Ricardo Joel Gomezről és Amanda Dawn Cornettről elkattintott felvétel mellé és meglepő, milyen nagy a hasonlóság.

Selena és Abel azonban egyelőre nem tervezik a hosszútávú jövőt, így babák sem szerepelnek terveik között, hiszen kapcsolatuk jelenleg még az ismerkedési fázisban tart. Legutóbb Olaszországban mutatkoztak együtt, ahol minden bizonnyal a romantikáé volt a főszerep, hiszen pont azért intettek búcsút egy rövid időre az Egyesült Államoknak, hogy kicsit kettesben lehessenek anélkül, hogy úton-útfélen lesifotósokba botoljanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek