Starity

Nina Dobrev végleg búcsút mondott a Vámpírnaplóknak

2017. február 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem könnyű búcsút mondani valaminek, amit az ember annyira szeretett és amibe az olyan sok munkát fektetett, mint a bolgár származású színésznő a Vámpírnaplókba. De hogy kétszer is érzékeny búcsút kelljen vennie, az valószínűleg olyasvalami, amire már nem számított.

hirdetés

Fotó: The CW

Hónapokig folytak a találgatások azt illetően, hogy vajon Nina Dobrev visszatér-e a Vámpírnaplók utolsó évadának fináléjára, nemrég pedig maga a színésznő jelentette be, hogy a rajongóknak nincs oka aggódni: még egyszer utoljára felbukkan Mystic Fallsban. A barna hajú szépség néhány órával ezelőtt leforgatta utolsó jelenetét is, így készen áll arra, hogy végleg búcsút intsen a vámpírnaplókos korszaknak.

Kedves TVD család! Olyan, mintha csak tegnap mondtam volna istenhozzádot nektek, és azóta két év telt el, most pedig újra itt vagyok. Ez az én ténylegesen utolsó búcsúm hozzátok, hiszen ma leforgattuk az utolsó jeleneteimet is. Visszatérni a széria fináléjára egy érzelmi hullámvasút volt számomra, elöntött a nosztalgia, a szeretet érzése, hullottak az örömkönnyek és keserédes volt a befejezés. Olyan, mintha megkaptuk volna azt a gyönyörű lezárást, amire szükségünk volt – nekem is –, és nem is lehetnék most boldogabb, amiért hazajöhettem, hogy a TVD-s családommal és barátaimmal legyek. Úgy érzem, hogy a rajongókból álló család is elégedett lesz a fináléval, amikor pár rövid héten belül sugárzásra kerül. Szívem legmélyéről küldöm a legnagyobb köszönetet, amiért megszámlálhatatlan éven keresztül magától értetődő elkötelezettséget, szenvedélyt, támogatást és halhatatlan szeretetet tanúsítottatok irányunkba és mindvégig velünk voltatok ezen a csodálatos utazáson, amit a sorozat jelentett. Ahogy életünknek ezen fejezete véget ér és új kalandokra indulunk, bízunk abban, hogy továbbra is figyelemmel kíséritek utunkat, bárhova is induljunk. Én ebben a műsorban nőttem fel és örökké hálás leszek azokért a lehetőségekért, amiket a Vámpírnaplók hozott az életembe és persze mindazokért az emberekért is hálával tartozom, akikkel volt szerencsém együtt dolgozni az elmúlt nyolc évben. Mi mindannyian egy hatalmas kirakós darabjai vagyunk, és ez a hatalmas mágikus puzzle nem lenne teljes a fantasztikus stáb és a személyzet tagjai nélkül. Köszönöm mindenkinek a kemény munkáját, a barátságát és szeretetét. Csókolok mindenkit! Szeretettel, Katherine, Amara, Tatia és persze Elena Gilbert

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek