Starity

TVD: Hamarosan visszatér az egyik leggonoszabb rosszfiú

2017. február 07. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csupán öt epizód maradt a The CW népszerű fantasy sorozatából, ami 2009 óta van képernyőn.

hirdetés

Julie Plec több interjúban is hangoztatta, hogy hatalmas dobásra készülnek a Vámpírnaplók stábjával és a lezárás nemcsak érzelmes lesz, de garantáltan az elégedettség érzésével tölti majd el a rajongókat. Az utolsó évadban már eddig is felbukkantak a korábbi évadok szereplői (pl. Tyler Lockwood – Michael Trevino; Vicki Donovan – Kayla Ewell; Liz Forbes seriff – Marguerite MacIntyre) egy-egy utolsó istenhozzád erejéig és már az is biztos, hogy visszatér két közönségkedvenc Elena (Nina Dobrev) és Jeremy (Steven R. McQueen) személyében, hogy megédesítsék a búcsút.

Addig azonban amíg az ő újbóli viszontlásátukra várunk, az egyik legjobban utált rosszfiú, Kai (Chris Wood) is feltűnik a színen, hogy még egyszer borsot törjön kedvenceink orra alá. Ha valaki esetleg nem emlékezne rá, ő volt az a karakter, aki mágikus kómába taszította Elenát, életét pedig Bonnie-éhez (Kat Graham) kötötte.

Az Entertainment Weekly úgy tudja, hogy Kai a február 17-én képernyőre kerülő, The Lies Are Going to Catch Up with You című epizódban tűnik majd fel, hogy segítsen Damonnek (Ian Somerhalder) és Alaricknak (Matthew Davis) megtörni Cade (Wolé Parks) uralmát és talán tanácsokkal is szolgál majd arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet felébreszteni Elenát anélkül, hogy Bonnie-nak bántódása essen...

Fotó: The CW / Bob Mahoney
Fotó: The CW / Bob Mahoney
Fotó: The CW / Bob Mahoney

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek