Starity

Dove Cameron: „Ryan McCartan szörnyen bánt velem”

2017. február 08. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a pár kapcsolata kívülről tökéletesnek tűnt, a zárt ajtók mögött azonban messze nem volt az.

hirdetés

Rajongók millióit sokkolta októberben a hír, hogy véget ért Dove Cameron és Ryan McCartan kapcsolata, hiszen álompárnak tűntek a kívülállók szemében: együtt dolgoztak a Liv & Maddie című sorozaton, közös zenei projektjük volt The Girl and the Dreamcatcher néven és jegyben jártak, ám mindez egy csapásra megváltozott köztük. A szakítás óta eltelt hónapokban Ryan többször is hangoztatta, hogy mindig szeretni fogja exét, Dove ezzel szemben mélyen hallgatott, a napokban pedig be is pasizott.

A szőke szépség tegnap egy róla és állítólagos új barátjáról, Thomas Dohertyről tett közzé egy képet az Instagramon, melyhez egyik rajongója annyit írt csupán, hogy „Ryan”, ezzel a színész-énekesnő tudomására hozva, hogy véleménye szerint ki illik hozzá jobban. A hozzászólásra maga Dove is felfigyelt, és mintegy kiegészítve a mondtatot hozzáfűzte: „szörnyen bánt velem”.

Fotó: Instagram / Dove Cameron (screenshot)

Ryan ugyan nem kommentálta a dolgot, de később a témára és a zátonyra futott kapcsolatra utaló bejegyzést tett közzé a Twitteren.

A pletyka olyan, mint a pénz a Monopolyban. Semmit sem ér hacsak nem akarsz játszani egy hosszú és unalmas játékot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek