Starity

Három hónapja adott életet Rob Kardashiannal közös gyermekének, máris másik pasi után kajtat Blac Chyna

2017. február 08. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pár alig több, mint egy éve kezdett randevúzni egymással, de úgy fest, nem a legjobban alakulnak a dolgaik.

hirdetés

Hatalmas botrány kiváltója volt Blac Chyna, amikor tavaly januárban viszonyt kezdett Rob Kardashiannal, hiszen korábban a férfi féltestvérének, Kylie Jennernek a barátjával, Tygával élt párkapcsolatban és gyereket is szült a férfinak. Rob nem sokkal később megkérte a kezét és kiderült: babát várnak, így a híres-hírhedt família „családban marad” alapon kénytelen volt befogadni a makeup mogult.

A kis Dream Renee Kardashian november 10-én jött világra és bár a rajongók azt várnák, hogy a szülők életük legboldogabb pillanatát kiélvezve lubickolnak a boldogságban, ez az illúzió köszönőviszonyban sincs a valósággal. Blac és Rob ugyanis állandóan marakodnak, az anya ráadásul nemrég kiköltözött a családi fészekből az újszülöttel. Bár állítólag együtt vannak, nem élnek egy fedél alatt, mi több, Chyna állítólag már pasizik is vőlegénye háta mögött.

Egy szemtanú arról számolt be az Us Weeklynek, hogy a kétgyermekes kismama a Los Angeles-i MA Theaterben vett részt egy Super Bowl-partin vasárnap, ahová egy ismertlen férfival érkezett és akivel úgy turbékolt, mintha egy párt alkotnának. A 28 éves szőkeség egyelőre nem kommentálta, hogy mi az igazság a pletykákból, de ha így folytatja, nem lesz egyszerű gyerekkora újszülött kislányának...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek