Starity

Leighton Meester hálás a Gossip Girl sikeréért, de ma már nem vállalná Blair szerepét

2017. február 09. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves színésznő hat évadon át játszott főszerepet a The CW drámasorozatában.

hirdetés

Fotó: The CW

Bár Leighton Meester Blair Waldorf által önálló divatot teremtett a fiatalok körében és a karakter világhírnevet hozott neki, a színésznő saját bevallása szerint a mostani fejével már nem bújna az elkényeztetett tinédzser bőrébe.

Úgy érzem, ma már más ember vagyok. Tíz évvel ezelőtt, húszéves koromban kezdtem a Gossip Girl forgatását, most pedig harminc vagyok. Imádtam a sorozaton dolgozni, most pedig valami máson dolgozok, amit szintén nagyon élvezek, és ez a szerep sokkal közelebb áll a mostani ízlésemhez, amibe – ha mondhatjuk így – belenőttem

– magyarázta a Rogue magazinnak adott interjújában a színésznő.

Nagyon szerencsésnek érzem magam a csodálatos rajongóimért, akik velem és a Gossip Girllel együtt nőttek fel vagy épp most nőnek fel a sorozatot nézve.

Fotó: Rogue Magazine

A színésznő jelenleg a Making History című vígjátéksorozaton dolgozik, melynek első epizódja március 5-én kerül adásba a Fox csatornán és egy különös múlt-jelen idősíkban mozog. Leigton elárulta, azért is tetszett meg neki Deborah szerepe, mert egy nagyon erős, céltudatos és határozott női karakter, akire jó felnézni. Ezzel egyidőben arról is vallott, hogy zenei karrierjét sem tette végleg parkolópályára – jelenleg is új korongján dolgozik.

Nagyon hiányzott az írás, így az elmúlt évet azzal töltöttem, hogy hol írtam, hol nem. A 2014-ben megjelent első albumomon [Heartstrings címmel került a boltokba – a szerk.] fantasztikus emberekkel volt szerencsém együtt dolgozni, így remélem, hogy ez most is így lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek