Starity

Kourtney Kardashian nemet mondott Scott Disick lánykérési kísérletére

2017. február 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Scott Disick két éve pedálozik azért, hogy kiengesztelje és visszaszerezze exét, Kourtney azonban nem kér belőle.

hirdetés

Noha úgy tűnt, hogy az elmúlt hónapokban ismét közel kerültek egymáshoz az egykori szerelmesek, valószínűleg még várnunk kell az egymásra borulásra, ugyanis az Us Weekly úgy tudja, hogy bár Scott Disick egy costa ricai családi nyaraláson megkérte gyermekei anyjának a kezét, Kourtney Kardashian azonban nemet mondott neki.

A pár 2006-ban, egy partin ismerkedett meg egymással és 2015-ig kisebb-nagyobb szünetekkel végig együtt voltak. Szerelmükből három gyermek született, és részben miattuk (is) próbálták rendezni soraikat, de sokadjára sem jártak sikerrel. A lánykérési kísérlet elutasítása ráadásul fel is bőszítette Scott-tot, aki ezt követően – Kourtney-ról lemondva – belevetette magát a randizásba.

Scott megkérte Kourtney-t. Nem vett neki gyűrűt, egyszerűen azt kérte tőle, házasodjanak össze. Kourtney nemet mondott neki, ami a feszélyezettség, a csalódottság és a düh érzésével töltötte el Scottot, Kourtney viszont úgy érzi, ő már túl van rajta

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő családi barát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek