Starity

Adam Levine kislánya ellopta a show-t a zenész csillagának felavatásakor

2017. február 13. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenész és felesége most először vitték a nyilvánosság elé kislányukat, az öt hónapos Dusty Rose-t.

hirdetés

Adam Levine felesége, Behati Prinsloo szeptemberben adott életet első gyermeküknek, akit ugyan a közösségi oldalakon már megcsodálhattunk, most azonban egy vörös szőnyeges eseményre is magukkal vitték szülei. Erre nyomós okuk is volt, hiszen a Maroon 5 frontembere csillagot kapott Hollywoodban a Hírességek sétányán, ezt a megtisztelő pillanatot pedig élete értelmeivel is meg szerette volna osztani a zenész.

Hamar rájöttem, hogy az önbizalom mit sem ér. Az a fontos, hogy legyenek emberek az életedben, akik szeretnek, támogatnak téged és mindig megmondják, hogy jó irányba haladsz-e – így lehetsz sikeres. Nekem van egy lányom és enyém a világ leggyönyörűbb felesége. A valaha élt legmázlistább ember vagyok, ez pedig életem egyik leghihetetlenebb, legkülönlegesebb napja, amit sosem fogok elfelejteni

– mondta köszönőbeszédében az énekes.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a kitüntetett előadó egyik legközelebb álló barátja – ez esetben Blake Shelton – is beszédet mondott. A countrysztár 2011-ben a The Voice keretein belül ismerte meg kollégáját és monológjában erre az első találkozásra reflektált.

Én csak ültem ott, amikor egyszer csak belépett a szobába CeeLo Green, és ez volt a legklasszabb dolog, ami addigi életem során történt velem. Hatalmas, parabolaantenna-szerű napszemüveggel az arcán jött oda hozzám, aztán pár perccel később Christina Aguilera is megérkezett. Valójában először csak a cickói bukkantak fel, a teste többi része csak két perc múlva jelent meg előttem, én pedig arra gondoltam: Úristen, ez Christina Aguilera. El sem hiszem!. Aztán valamivel később megjelent ez a cingár srác a fehér pólójában és a kiegyenesített gallérjában. Ha akkor azt mondtad volna nekem, hogy egyszer ő lesz az egyik legjobb barátom, azt mondtam volna, hogy őrült vagy

– mondta beszédében Blake, majd így folytatta:

Tisztában vagyok azzal, hogy a Hírességek sétányán csillagot kapni hatalmas dolog. Mind tudjuk, hogy Adam egy hatalmas sztár a zenében, a mozikban, a tévében, én pedig nagyon boldog vagyok, amiért a barátomnak mondhatom őt, és senkit sem sokkolt – jó értelemben – az a hír, hogy ő itt csillagot fog kapni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek