Starity

Szívesen leutánoznád Adele grammys sminkjét? Ezekkel a termékekkel teheted meg!

2017. február 13. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves énekesnő megjelenésében aligha lehetett hibát találni a tegnap esti Grammy-gálán, hiszen úgy ragyogott, akár egy csillag – az is volt, elvégre ő vitte haza a rendezvény legfontosabb díjait.

hirdetés

Adele mindig szuperül fest, de a tegnap esti Grammy-gálán talán még szebb volt, mint általában. Nem is csoda, hiszen gyönyörű sminkje mellett a boldogságtól is ragyogott, mivel két díjjal zárta az estét. Makeupját egyébként Michael Ashton sminkester készítette el, aki az Instagramon rántotta le a leplet titkáról és árulta el, mely termékek segítségével varázsolt angyali babaarcot a bájos énekesnőnek.

Ashton nagy rajongója a Marc Jacobs készítményeinek, így csak ennek a márkának a szépségápolási szereit használta munkája során – összesen tizenegyet, melyek összértéke 298 font, azaz 105 ezer forint körül mozog. Természetesen az első és legfontosabb feladata a megfelelő alapozás volt, ezután az énekesnő szemöldökét, szemeit, végül pedig az ajkait vette kezelésbe, a végeredmény pedig magáért beszél.

Szeretnéd leutánozni a mester munkáját? Ezekkel a termékekkel teheted meg!

ALAPOZÁS

SZEMÖLDÖK

SZEMEK

AJKAK

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek