Starity

Christina Grimmie rajongói őrjöngenek, amiért a Grammy-gálán nem emlékeztek meg az énekesnőről

2017. február 14. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő tavaly júniusban, mindössze 22 éves korában vesztette életét.

hirdetés

Az egész világot sokkolta Christina Grimmie halálának híre, annál is inkább, hiszen a fiatal tehetséget rajongói szeme láttára lőtték le. Bár az énekesnőt rögtön kórházba szállították, életét megmenteni még a sokat látott és tapasztalt orvosoknak sem sikerült. Rajongói azóta is siratják őt, nemrég azonban dühbe gurultak, ugyanis a vasárnap este megrendezett Grammy-gálán még csak nem is utaltak elvesztésére.

Ahogy az lenni szokott, a díjátadó egy pontján sor került az elmúlt évben elveszített előadóművészekről való megemlékezésre, ám Grimmie rajongói sérelmezték, hogy az énekesnő nem kapott helyet az In Memoriam szegmensben, melynek keretein belül olyan sztárokról nosztalgiáztak a kollégák, mint Prince, Debbie Reynolds és George Michael – többek között.

Christina Grimmie is megérdemelte volna, hogy megemlékezzenek róla. Olyan tragikusan hunyt el, pedig még csak most kezdődött el a karrierje... ; Pislogtam és azért nem láttam vagy tényleg teljesen ignorálták Christina Grimmie-t? Egész évben egyetlen megemlékezésben sem gondoltak rá. ; Szégyellheti magát a Grammy szervezőbizottsága és az Akadémia, amiért nem emlékeztek meg Christina Grimmie-ről – ilyen és ehhez hasonló tweetek születtek a történtek kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek