Starity

Itt a Valentin-nap! Ki lesz a következő, akinek gyűrű kerül az ujjára?

2017. február 14. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan szeretik összekötni az ünnepeket a lánykéréssel, így erős a gyanú, hogy a mai napon is lesz olyan, akinek szerelme felteszi a nagy kérdést. Megmutatjuk, kik lehetnek a nagy esélyesek idén.

hirdetés

Harry herceg & Meghan Markle

Harry herceg és a Brilliáns elmék sztárja novemberben vállalta fel kapcsolatát, ám egyes vélekedések szerint már hosszabb ideje együtt vannak. Egy bennfentes szerint a házasság sincs már messze, hiszen a brit herceg fülig szerelmes az amerikai színésznőbe, aki egyébként egyszer már megégette magát korábban, ugyanis már volt férjnél, de házassága zátonyra futott.

Blake Shelton & Gwen Stefani

Blake 2015 júliusában adta be a válókeresetet akkori felesége, Miranda Lambert ellen; Gwen pedig egy hónappal később fordult a bírósághoz, hogy felbontassa Gavin Rossdale-hez fűződő frigyét. A két előadót végül a The Voice-beli munkán túl a sorsközösség hozta közel egymáshoz – idén már két éve lesz, hogy egymásra találtak és azóta is boldog párkapcsolatban élnek, így nem lenne meglepő, hogy a countrysztár fél térdre ereszkedne a szőke szépség előtt.

Bradley Cooper & Irina Shayk

A színész és a modell mindvégig diszkrétek voltak kapcsolatukat illetően, így maximum csak saccolni tudjuk, hogy egy éve alkotnak egy párt. Ismerőseik szerint már tavaly nyáron a közös jövőt tervezgették, mégis sokakat meglepett a hír, hogy első gyermeküket várják. Bár korábban is pletykálták a tengerentúlon, hogy eljegyezték egymást, egyelőre nem erősítették meg a híreszteléseket, amiből arra következtetünk, hogy talán még nem virradt fel a nagy nap számukra.

Katy Perry & Orlando Bloom

A Rise énekesnője és A Gyűrűk Ura sztárja az elmúlt évet sülve-főve együtt töltötte, mostanra pedig igazán összeszokott párost alkotnak. Katy már megismerkedett Orli Miranda Kerrel közös kisfiával, Flynnel is, így belekóstolt egyúttal az anyai szerepbe is – ez egyébként kapóra jön, hiszen a színész egy korábbi interjúban elárulta, nagyon szeretne később további gyerekeket és az újbóli nősülés gondolata sem áll távol tőle.

Olivia Munn & Aaron Rodgers

A színésznő és az NFL sztárjátékosa 2014-ben kezdtek randevúzni, kapcsolatuk pedig azóta is harmonikus és boldog. A pár már hosszú ideje együtt él, két közös kutyájuk is van, így már csak egy karnyújtásnyira vannak a házasságtól és a gyerekvállalástól.

Cheryl Cole & Liam Payne

Tavaly márciusban járta be a világsajtót a hír, hogy a férjétől még el sem vált Cheryl összeszűrte a levet a tőle tíz évvel fiatalabb énekessel. Bár igyekeztek véka alá rejteni érzéseiket és románcukat, mégis felvállalták a kapcsolatot, de azzal kapcsolatban a mai napig nem adtak interjút. A közelmúltban kiderült, hogy ráadásul az énekesnő áldott állapotban van, így nem lenne meglepő, ha még a baba érkezése előtt oltár elé állnának.

Ryan Gosling & Eva Mendes

A színészpáros a Túl a fenyvesen című film forgatásán ismerkedett meg egymással, majd az ismeretségből barátság, később szerelem szövődött. Kapcsolatuk kezdetét 2011 szeptemberére datálják – azóta két kislányuk született (Esmeralda 2014 szeptemberében, Amada pedig 2016 áprilisában), már csak a házasságot kell kipipálniuk a teendők listján.

Khloe Kardashian & Tristan Thompson

Bár a bíróság még csak most, decemberben mondta ki Khloe válását, a tévésztár immár hat hónapja alkot egy párt sportoló kedvesével. Nemrég úgy nyilatkozott róla, hogy bízik benne, hogy ő a nagy ő, mert már ráunt az ismerkedésre. Volt férje, Lamar Odom azonban a mai napig bízik abban, hogy visszakaphatja a szőke szépséget, neki azonban esze ágában sincs visszamenni hozzá, sokkal inkább az újdonság varázsa vonzza.

Gigi Hadid & Zayn Malik

Az énekes 2015 nyarán bontotta fel Perrie Edwardshoz fűződő eljegyzését, ezt követően pedig belevetette magát a randizásba. A gyönyörű modellel az év novemberében kezdett találkozgatni, kapcsolatuk pedig a mai napig megingathatatlan, noha korábban egyszer azt a pletykát terjesztették el róluk, hogy szakítottak. Családtagjaik szerint azonban nagy a szerelem köztük, ráadásul Zayn egyszer már feltette a nagy kérdést Giginek, a lány azonban akkor még túl korainak tartotta az eljegyzést, így nemet mondott neki, de ki tudja, vajon most, Valentin-napon is elutasítaná élete szerelmét?

Kaley Cuoco & Karl Cook

Az Agymenők sztárja bár hosszú évek óta ismerte Karlt, csak azután figyelt fel rá, hogy zátonyra futott Ryan Sweetinghez fűződő házassága és több időt kezdett tölteni az otthonához közeli lovardában. A pár lassan első évfordulóját ünnepli, egymásra találásuk óta pedig sok minden történt velük, ám a legfontosabb, hogy a színésznő válását kimondta a bíróság, így semmi sem áll egy újbóli nász útjába.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek